Uge (6) Sex – kondomer og slikkelapper

29. jan. 2016

Uge Sex er igen aktuel - fokus på kondomer og slikkelapper

Uge Sex med fokus på at beskytte sig

Så er det igen snart uge SEX og Center for Personlig Trivsel/Seksualprodukter.dk sætter i år fokus på sikkerheden.

Hvem siger, at det er kedeligt at beskytte sig? Hvorfor ikke gøre en smagfuld leg ud af det!

Kondomer fås jo som bekendt i mange forskellige varianter; forskellige størrelser, udformninger, men også – og ikke mindst – i mange forskellige farver og smags-varianter.

Har du for resten hørt om en slikkelap? Det er et latex materiale præcis, som du kender det fra kondomer. Blot er latexstykket fladt som et stykke stof…
Slikkelappen placeres mellem hendes ben, sådan at ”giveren” af oralsex nu kan lege uden bekymring for lugtgener og smitte af seksuelt overførte sygdomme.
Der kan være mange årsager til, at du eller din partner ikke ønsker at slikke direkte på kvindens kønsdele, hvorfor det er både nemt og temmelig genialt at anvende en slikkelap. De fås både neutrale i smagen, men – ligesom med kondomerne – også med mange smags-varianter.

Naturlig intim duft og -smag er ikke noget, man bør kamuflere over for sin partner, men hvis målet er at beskytte sig under sex med en ”lap”, må det da gerne være lidt sjovt samtidigt.
Og sjovt kan det blive; ikke mindst med smags-oplevelser som banan, blåbær og chokolade.

Velbekomme

PS. Kondomet Wingman

Sidste år skrev jeg en artikel om hvor vigtigt det er unge mennesker bliver fortrolig med at bruge beskyttelse bl. kondom. Er fortroligheden der så skal det nok blive en rigtig god vane. Jeg præsenterede kondomet Wingman der udmærker sig ved nemt at kan rulles på med e’n hånd. Det er jo skønt hvis den anden hånd er optaget af andre aktiviteter, men det kan også have sin berettigelse i mange andre situationer. .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *