Trådløs tampon

18. maj. 2015

Bebby Wet

Bebby Wet

 

Nu er sommeren på vej; det er ganske vist. Bøgen springer ud, fuglene bygger rede og de   mange unge mænd og kvinder valfarter til landets mange store og små festivaler…

Musik, fest og flirt, ja, luften er tyk af lyst og leg, nogle springer ud i det og andre lader det blive ved tanken af årsager, der kan være ganske mange.

Et’ er i hvert fald sikkert; at være ”ved den tid på måneden”, ”have besøg af   kommunisterne” eller ”at abekatten har næseblod” betyder ikke, at en sjov aften behøver  at være mindre sjov. Kender du ikke Beppy Wet, bør du komme til det og kender du  allerede den lille effektive svamp, bør du introducere den for dine veninder…

Den fungerer som en Tampax eller O.B. og skal ligeså indføres, men her holder sammenligningen også op. Beppy Wet er nemlig en ”trådløs tampon”, påført glidecreme,  så svampen altid er nem og behagelig at indføre. 

Den er ligeledes nem at fjerne igen på trods af, at den ikke trækkes ud vha. en snor, men derimod et ”gribehul” i selve svampen. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om, hvor vidt nogen kan SE, at du har menstruation; hverken i fællesbadet, til nøgensvømning på stranden ved midnatstide eller viklet tæt sammen med en dejlig mand under soveposen.

Beppy er designet således, at den ikke er i vejen ved sex; den kan hverken mærkes af dig eller din partner og rummer derfor muligheder, som vi kvinder ikke kender ved konventionelle hygiejneprodukter.

Jeg ved, der for mange mennesker kan være andre flere grunde til at holde sig fra sex under menstruationen, end blot uhensigtsmæssige bind og tamponer, men jeg ved også, at det for mange ER det præcis det, der afskærer dem fra at dele intime stunder med en de holder af… og her er min pointe så; hvorfor ikke bare lade alle muligheder stå åbne?

Nu er sommeren som sagt på vej; Bøgen er sprunget ud, fuglene bygger stadig rede og ikke blot de mange unge mænd og kvinder drager mod sommerens festivaler… og det gør de gamle koner også, skulle jeg hilse at sige.

Selv drager jeg nemlig afsted til Jelling Festivalen om få dage; måske skulle understrege min pointe ved at fylde håndtasken op hjemmefra med disse, små magiske svampe (nej, nej, jeg tænker ikke på ”magic mushrooms”, men på Beppy Wet naturligvis) og rundhåndet dele ud af dem til mine medsøstre, hvor jeg fornemmer, at de vil kunne gøre gavn!
 

Er nu udsolgt og derfor har jeg taget linket til produktet væk. Måske er jeg heldig at produktet kommer igen 
Rigtig god sommer til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *