Større penis eller flere penge – hvad vil DU helst have

3. jan. 2016

 

penisforstørrerJa, ikke fordi du SKAL vælge, men fordi jeg finder det fascinerende, at Male Edge i bedste ”ALKA forsikrings-stil” tror så meget på deres eget produkt – en penisforlænger – at de tilbagebetaler ”dobbelt op”, hvis resultatet, dvs. en større penis, mod forventning udebliver.  

I en tidsalder hvor firmaer verden over synes at kunne markedsføre det rene skrammel som høj kvalitet udelukkende med profit for øje, så synes jeg, det er vidunderligt forfriskende at løbe ind i producenter, der MENER det, når de siger, at deres penisforlænger er alle pengene værd. Læs mere om Penisforlængelse her på bloggen

Når du som kunde investerer i en penisforlænger, så er ønsket jo ganske klart at ende ud med at kunne lægge cm til – og det KAN du med dette klinisk afprøvede produkt – forudsat at det naturligvis anvendes korrekt. Ergo; læs arbejdsgangen godt i gennem og følg den som beskrevet!

Det der står med småt – og som er alfa omega for at tilfredshedsgarantien træder i kraft – er at dokumentationen SKAL være i orden.

Så sørg derfor at:

  • fotografer,
  • fotografer,
  • fotografer;
  • sørg for masser af ”før, nu og efter”- billeder kombineret med en grundig måltagning.
  • Hver uge registrerer du udviklingen online i et lukket forum, ved at uploade billede.
  • En detaljeret beskrivelse af proceduren findes i informationsmaterialet, der er vedlagt produktet. 

Proceduren er ganske nem (og faktisk meget spændende) at udføre – men ikke desto mindre vigtig at få udført korrekt ifølge producentens egne retningslinjer – hvis det utænkelige skulle ske; at penis ikke forandrer sig en millimeter og du derfor er berettiget til ikke bare at få det betalte beløb tilbage, men til ligefrem at få ”dobbelt op” lige luks tilbage i din lomme… Uanset resultat synes jeg da personligt, at det tilbud må lune godt i vinterkulden!

Har du fået lyst til en penisforlænger kan jeg tilbyde flere modeller:Se under kategorien Penisforlængelse

Varme hilsner fra Helle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *