Sex er en menneskeret.

16. jun. 2015

Glimt fra Sanse- og Seksualitetsmessen i Kolding og Skanderborg 

kaerlighedKærestecafe og grinevæg var nogle at de spændende elementer der var at finde på Sanse- og Seksualitetsmessen for udviklingshæmmede i Kolding. Link til PDF artikel fra JyskeVestkysten den 3.6.15
Et flot initiativ af de 7 socialpædagoer  som står bag den succesfulde messen.  

Også i Skanderborg har Socialpædagoger formået at stille et rigtig fint arrangement om seksualitet på benene i ønsket om at vejlede udviklingshæmmede i de mange spørgsmål omkring seksualitet. Som I kan læse i artiklen, havde jeg også her fornøjelsen af at være med og jeg oplevede – som forventet – en både spændende og meget velbesøgt messe (Lysthuset i Møllegade, hvor det blev afholdt, var mildest talt stuvende fuld!)

Jeg oplevede, at de mange forskellige publikummer var både begejstrede og spørgelystne og at arrangørerne var både engagerede og kompetente til at løfte opgaven. Her blev dialogen om krop, sanser og sex talt i ”bruger-højde” og seksualiteten favnet på en såvel sober som naturlig og glad facon.

Jeg er sikker på, at rigtig mange af gæsterne ved begge de afholdte arrangementer glæder sig til en ny invitation næste år. Det gør jeg i hvert fald!

Tak til såvel ”Team Kolding” som ”Team Skanderborg” for to fantastiske dage. Tak til seksualvejlederuddannelsen  for at ”klæde de studerende godt på” til at blive fremtidens dygtige seksualvejledere. 

Også herfra er der link til artiklen fra Lokalavisen ved bl. Lotte Bogdahn og Tobias Nielsen     

Glade sommerhilsener fra Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *