Parspil – Erotic4Real

3. apr. 2015

Samlivs-og erotikspil

Samlivs-og erotikspil

Bring spillet ind i dit samliv.
Hvornår har du sidst gennem leg og spil været nysgerrig og udfordrende sammen med din partner
Min tanke er her et parspil af høj kvalitet, og hvor målet ikke er at sam-leje, men at sam-lege. Det kunne være parspillet Erotic4Real.

Lad spillet hjælpe med at skabe den tid og frirum til dialog, hvilket er vigtige skridt mod at skabe forførende stemning af netop forførelse og intimitet.
Når jeg i mit arbejde som sexologiske rådgiver kommer ind på emnet ”spil”, oplever jeg desværre ofte en holdning til dem som platte, lidt barnlige og noget, der højst hører de første forelskede måneder til. Dengang hvor man dårligt turde se hinanden nøgne og da slet ikke turde sætte ord på sine erotiske fantasier og drømme.

Det rigtige parspil kan medvirke til underværker for et forhold og netop spillet Erotic4Real er ikke alene godt gennemarbejdet og på dansk. Det er også et spil hvor det er muligt at bevæge sig på et eller flere niveauer samtidig.
Det er parret selv der sætter dagsordenen, ikke spillet

 

Det kan for nogle være svært at tale rent ud af posen om fx lyst og følelser, men det falder måske væsentlig nemmere at spille sig frem til den udfordring.

Erotic4Real er et kombineret samlivs-og erotikspil der ikke blot handler om sex og lyst men også følelser og moral.
Som parterapeut er det absolut et af de spil jeg vil give min bedste anbefaling og ser frem til at høre om den erfaring andre har om både spillet Erotic4Real eller andre parspil.

Erotic4Real og andre parspil kan du købe her til blot 399 kr.