JO H2O COOL glidecreme

11. sep. 2015

J2O-COOL

Vandbaseret glidecreme

 

Det er HOT to be COOL…
Så skete det også for mig; jeg ville bare liiiiige have 15 flasker af den nye hotte glidecreme H2O Cool fra System Jo, men kom til at trykke ”150”…!

Hvad gør man så, når postmanden i stedet for en lille pakke ankommer med en kæmpe kasse? Jeg kunne lade som om, det var meningen. men hey, vil det ikke bare være federe at være ærlig og lade min ”tyrkfejl” komme dig til gode?
Kender du ikke allerede System Jo og verdens bedste vandbaserede glidecreme (der føles som silikone), så er det da vist på høje tid og da jeg som nævnt drukner i flasker, har du muligheden for at ”møde din nye bedste ven” til ren foræringspris…

Kun denne ene gang sælger jeg 30 ml. high-end glidecreme til kun 35 kr. Kun denne ene gang tilbyder jeg System Jo Waterbased Cool for dig der vover at tilføre et strejf af pirrende kølighed til de hede stunder…
… fordi det ikke bare er cool to be hot, men også hot to be cool  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *