Velkommen her til min blog

Den er skabt som et sted, hvor jeg har mulighed for at sætte ord på mine tanker. Som en platform hvor jeg kan tage fat i såvel store og tunge emner som i de lette små.

Ligeså er det tænkt som et sted, hvor jeg kan være i dialog med læseren. Det vil glæde mig meget med tiden at opleve en interaktion med besøgende på bloggen.

Min hensigt er, at jeg med mine indlæg vil favne bredt; Det kan være med afsæt i dagsaktuelle emner, eviggyldige temaer eller produktanmeldelser for at nævne de mest oplagte. Naturligvis med afsæt i min baggrund som Autoriseret Sexolog og Stud. psykoterapeut.

Set lidt oppe fra har jeg ganske givet emner, der fanger min opmærksomhed mere end andre, men lad det ikke være nogen hindring for dig som læser…Det er mit absolutte mål, at bloggen skal være interessant for andre end mig selv (!), så tøv aldrig med at blande dig.

Det daglige arbejde – og kilde til inspiration for bloggen – er koncentreret i mit firma Center for Personlig Trivsel beliggende i Thyregod.

Mine arbejdområder er primært som Hjælpemiddelskonsulent hvor jeg henvender mig til både sundhedsfaglige personer og til brugere/pårørende når seksualiteten er udfordret. 

Ligeledes har jeg focus på min webshop Seksualprodukter.dk hvor udvalgte produkter som er repræsenteret